Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2023 09:06 - Сиймор Херш казва, че знае какво е свалило правителството над Аляска
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 3287 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 18.03.2023 09:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Сиймор Херш казва, че знае какво е свалило правителството над Аляска

от Mac Slavo | 22 февруари 2023 | Главни новини |

https://www.youtube.com/watch?v=vSaxPEnyCu0&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.shtfplan.com%2F&feature=emb_imp_woyt

image

Легендарният журналист Сиймор Хърш казва, че знае какво е свалила управляващата класа на Съединените щати над Аляска. Досега правителството каза само, че това е „мистериозен обект“.

В събота американски официални лица странно обявиха, че военните отменят издирването на обектите от балони, свалени от изтребители над Аляска и езерото Хурон. Съобщението, съобщава The Guardia , дойде „дни след като любители на балона в северен Илинойс посочиха, че един от бездомните неидентифицирани летящи обекти може да принадлежи към тяхната група“ .  

Управляващата класа все още не е потвърдила какви са били обектите, въпреки че знаем, че сваленият близо до границата между САЩ и Канада  е бил унищожен от F-22, който е взривил обекта с ракета AIM-9X Sidewinder на около 40 000 фута .

Журналистът Хърш, носител на наградата Пулицър, казва, че източник му е казал, че правителството на САЩ е свалило един от собствените си летателни апарати по погрешка. Херш наскоро се появи в шоуто на Ръсел Бранд в YouTube, за да обсъди експлозията на тръбопровода „Северен поток“ и каза, че източници са му казали, че американската армия е извадила едно от собствените си метеорологични устройства.

 

 

„Мога ли да ви разкажа за балоните?“ Хърш попита Бранд, след като направи пукнатина за цветната шапка на британския комик. „Федералното правителство има договор с метеорологичния отдел, метеорологичния отдел, към Университета на Аляска-Феърбанкс – това е едно студено място, то е доста горе.“

Херш, който каза, че е посетил тамошния университетски кампус, каза, че във Феърбанкс е толкова студено, че там няма метеорологична станция. Така че университетът използва това, което Хърш описва като малки летателни апарати, които събират данни за времето, които се предават обратно на служители в университета, които могат да уведомят пилотите, летящи над Арктическия кръг, за всяка необичайна метеорологична активност.

„Те са репортери на тази информация и това беше свалено“, каза Хърш на Бранд. „Едно от онези звена...които са изпратени от университета, но са платени от правителството, за да преминат над Арктическия кръг и да докладват за екстремни [време].“ – Фондация за икономическо образование

Въпреки че в човешката история не липсват санкционирани от държавата прикривания и  зверства , лесно е да се забрави, че правителствата понякога са просто по-некомпетентни, отколкото зловещи, въпреки че очевидно са и двете по всяко време.

„Ако поставите федералното правителство да отговаря за пустинята Сахара, след пет години ще има недостиг на пясък“, каза веднъж икономистът, носител на Нобелова награда Милтън Фридман.






Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
1. sekirata - и това чудовище тук лансират
22.03.2023 05:21
ИГРАЕШ СИ С ОГЪНЯ , ПРОСТАКЕСО! ВСИЧКО ЩЕ ТИ СЕ ВЪРНЕ,БОГ ВИДИ ! КАСАЕ СЕ ЗА ДЕТЕ. ПАРЦАЛ ОРЪФАН СИ!-ЧЕРВЕНАТА ПОЕТЕСА, ПРЕБОЯДИСАЛА СЕ В СИНЯ - РАДА АЛЕКСАНДРОВА, ЗАГУБИ ДЪЩЕРЯ СИ НА 5 . 02. ТАЗИ ГОДИНА ЗА 1 ДЕН В БОЛНИЦА. САМО БОГ Е СВИДЕТЕЛ И НИЕ, ПОСТРАДАЛИТЕ, КОЛКО МЪРСОТИИ Е ПРАВИЛАПО КОМУНИСТИЧЕСКО ВРЕМЕ СВИЛЕНГРАДЧАНКАТА. ВЪЗМЕЗДИЕТО НЕОЧАКВАНО"
МАЛЕЕЕЕ...КАК ЗЛОБЕЕШ ,РОСО, ТИ СИ ИЗРОД НЕ ЧОВЕК! КАСАЕ СЕ ЗА ДЕТЕ,ПАРЦАЛ ДОЛЕН СИ!

НАЛИ И ТИ И ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ТИЧАТ ПО ГРАДОВЕ И СЕЛА,ПАЛАНКИ ТЪРСЯТ ВРАЧКИ И ПРАВЯТ МАГИИ СРЕЩУ ДЕЦАТА НИ И НАС,НО ЩЕ ИМА БУМЕРАНГ,БОГ ВИДИ.



Брей, на път си да качиш всичките снимки от нета и да се правиш на пътешественик!

Ходиш по врачки само и по клиники, ако това е ходете и ще избие един ден в тебе много яко ,Бог бави, но не забравя.


Това е ненормално явление -да се бие по невинни деца заради майките им1

Този народ е проклет явно е .






Росо, за тази твоя реклама НА КЪЩАТА ЗА ПРОДАН НА МЛАДЕН missana колко си изпросила от него като я продаде,че да му го връщаш в съвместни книжки...малее... демек твои, но ти си един метил,използвач и простак ,много си проста,хитрост не е това ,простотия и алчност е твоето.



РК- "ЕТО Я КЪЩАТА ОТВЪН, ФАСАДАТА Е РЕМОНТИРАНА ОТ НОВИЯ СОБСТВЕНИК, МЛАДО И ОПРАВНО МОМЧЕ"



ами оправно ,като е толкова тъпо и простовато ,че не се усеща как го печеш на шиш

Интересчийка , интригантка !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39760041
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031