Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2012 08:21 - КАК ДА ЗАПУШИМ ДУПКАТА В ДЪРЖАВНАТА СИГУРНОСТ?
Автор: evgenitodorov Категория: Политика   
Прочетен: 6576 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  В националната ни сигурност има „пробив” – слушам от сутрин до вечер. Казват го и Костов, и Станишев, и кой ли не. Според Волен Сидеров пробивът идва от това, че „направленията по тероризъм” отдавна са разбити. Също е занемарена работата срещу Турция, след като вековният ни враг бе обявен за приятел. Според източник от ДАНС е занемарена и работата по „смесените бракове”. Вестник „24 часа” ясно каза онзи ден, че в атентата „вероятно” има забъркани българи /българки/, които са приели исляма след брак с друговерец. Дали няма наистина нужда да се назначат стотина души да следят смесените бракове – както едно време? И да се отпусне бюджет, разбира се. Да следят също ливанците, иракчаните, иранците, чуждестранните студенти и т.н. Само да не сбъркаме с някой правоверен сириец, защото Башар Асад ни беше приятел. А по СКАТ направо направиха предаване с най-ясното послание по темата:”Без „Държавна сигурност” няма държавна сигурност”. Сега вече всичко ми стана ясно. Ако наистина се възстанови Държавна сигурност, всичко ще бъде наред. А за да няма нови пробиви е добре да се заздравят границите. Да се върнат визовите режими, да се издигнат отново телените мрежи, да заработят разведките във всички направления. Изобщо всичко да си стане като едно време. То тогава и няма да има евреи по морето. Като си върнем и приятелството с руснаците, ще тръгнат отново руските групи – тях никой не ги взривяваше едно време. След което ще се върнат и гларусите, и „Златният Орфей”, на който голямата награда ще спечели със сигурност Йосиф Кобзон.
В хотелите ще бъдат възстановени служебните стаи на ченгетата и ще настъпи мир и любов.
 



Гласувай:
3



1. анонимен - Още един бивш комсомолски секретар ...
22.07.2012 09:22
Още един бивш комсомолски секретар с напъни за демокрация. Няма ли да изпукате вече, бе, утайки мръсни!!!
цитирай
2. анонимен - Щом предлагаш, не е лошо да се във...
22.07.2012 09:53
Щом предлагаш, не е лошо да се въведат отново всички мерки...
цитирай
3. анонимен - miro_san
23.07.2012 15:06
Всъщност май целият свят върви на там. На времето е било страх от идеологическо покваряване, сега ще е страх от тероризъм и откачалки с бомби. Държавна сигурност и да не върнем, като се окичат по 3 камери на всяко кръстовище, във всеки подлез, гара и всеки етаж на обществена сграда, като се комбинират с един софтуер за разпознаване на лица и се обединят в обща мрежа и ДС-то от преди 25 години може да излгежда като невинен бегъл поглед пред това, което вероятно предстои в следващите 20 години. Не само в България, а в целия свят... Ех, г-н Тодоров, тук-там споменавате за някоя авантюра в блога си. Ама, тогава никой може да не ви знае къде сте били в продължение на цели дни и нощи. Сега, скайпове, мобилни телефони с камери, че и GPS-и в тях, пък ако стане и тази работа с обществените камери, ще си заживеем в един голям БИГ Брадър. А, си се разпуснал някъде, а си цъфнал в някой фейсбук-клип във видео компилация от няколко камери, че и с професионална режисура... Или ще изперкаме от чувството, че сме постоянно следени, или ще изперкаме от това, че няма да ни дреме какви ги вършим и колко човечество и съпруги ни гледат онлайн в момента... Представяте ли си масовата картинка?
Започвам да се чудя, дали не е това крайната цел, а пък всички тези терористични организации само инструмент за постигане на този глобален хуманитарен мониторинг. Едва ли ще разберем.
Наскоро чух, че ще набират доброволци за колонизация на Марс без обратен билет за връщане. Няма да се изненадам ако след 10-15 години се извият опашки от доброволци... За наше щастие в България, села забравени от Бога, дал Господ. Там сигурно ще е спасението на тези дето им пука за личната им свобода. Сега са модерни еко-районите. Тогава може да се появи и понятието "Информационно чисти райони" - най-много да се позволи 10MB интернет и най-прост GSM с тарифа 10лв/мин - по закон...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: evgenitodorov
Категория: Политика
Прочетен: 4613008
Постинги: 329
Коментари: 2374
Гласове: 2828
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031