Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2011 08:54 - УЖАС – ИСЛЯМСКИЯТ ФУНДАМЕНТАЛИСТ СЕ ОКАЗА НАШЕ МОМЧЕ
Автор: evgenitodorov Категория: Политика   
Прочетен: 3560 Коментари: 5 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
         Ех, как всичко се нареждаше в началото. Норвегия била изпратила войници да се бият срещу ислямския фундаментализъм и в отговор от Ал Кайда пратили убийци. Дошли арабите и започнали да стрелят в главите на русичките момчета и момичета и да викат „Джихад!” Оттук нататък бяхме ние на ход. Яне Янев щеше да тръгне отново към Рибново, а Волен Сидеров към софийската джамия – за да търсят „заспалите клетки на ислямския фундаментализъм”. Симпатяги – националистчета щяха да развеят байряци и с изцъклени очи щяха да крещят „България – за българите!” Да, ама не. Убиецът се оказа наше момче. Бяло, русо християнче, че и масон на всичкото отгоре. Мразил не само мюсюлманите, ами и всички дето размивали норвежката идентичност. Ето какво написал Андерс: ”Кога мултикултуризмът ще спре да е идеология, имаща за цел да разруши европейската култура, традиции, идентичност и национални държави?” Представяте ли си - един човек иска да убие стотина невинни в името на идентичността? Че зад лозунга „Да си запазим на всяка цена идентичността!” са готови да се подпишат всички български политици – с изключение на едни-двама евродепутати, които просто ще се уплашат за заплатите си. Даже Сергей Станишев, който по ред причини не заиграва със страха от ислямския фундаментализъм, не пропуска да предупреди „Оправдавайки се с кризата, се отива към едни много необмислени и опасни действия в изпълнителната власт и парламента, които поставят под въпрос сърцевината на духовното развитие на националната идентичност.” Смее ли някой да каже, че мултикултуризмът в крайна сметка води към мир, а злоупотребата с т.н.идентичност може да ни заведен към кървавия норвежки остров? Ще се намери ли български политик, интелектуалец, журналист, който ясно да заяви, че от случилото се в Норвегия трябва да се извлекат поуки? Че освен ислямски фундаментализъм се оказва, че може да има и християнски фундаментализъм? И че не трябва да си играем с вярата, както си искаме – водени от единственото желание тази игра да ни вкара във властта или да угодим на публиката.      



Гласувай:
6



1. mt46 - !
24.07.2011 12:58
Всички религиозни фанатици са потенциални убийци...
цитирай
2. proximus - Да така е. . . тоя се вижда като съв...
25.07.2011 14:03
Да така е... тоя се вижда като съвременен кръстоносец. Но дали знае че кръстоносците по пътя си за Йерусалим са разказали играта на целия православен свят тогава?
Но какви поуки можем да си извадим ? Че ние самите, сме по-опасни за себе си, от коя да е друга чужда религия или армия. И че всеки необмислен акт на агресия, ще ни се върне тъпкано... по един или др. начин. И че земята която днес е наша, не значи че след още 1000 години ще е такава. Има поток на историята, от който мъчно можем да се избавим. А ние за жалост не сме в поток, а направо в спирала.
цитирай
3. анонимен - Християнски фундаментализъм ... дрън-дрън та пляс!!!
10.08.2011 00:32
Много се извинявам, но до кога по медиите ще спрете да пишете, че това е първият акт на християнски фундаментализъм?! Какво му е християнското да избиеш толкова невинни хора, болшинството деца или дори само да проповядваш омраза към мюсюлманите. Анализирайки по този начин изказванията на този психопат, световната журналистика само го легитимира - него и всички, които споделят подобни методи и "схващания". Абсолютен сценарий за холивудски филм, а всъщност то и от Холивуд очевидно е повлияно.. Това е един изключително болен човек и наистина трябва да има адекватно наказание за постъпката му. Както и това да бъде обица на ухото за сигурността ни - по-добре по-силна охрана и засилено полицейско присъствие, но да ходим без притеснение по улиците и да спим спокойно в очакване на утрешния ден. Явно е, че Шенген не работи.
цитирай
4. анонимен - eReoublik
14.08.2011 15:20
http://www.erepublik.com/en/ - Присъединете се към еРепублика еБългария!
eRepublik и eBulgaria
Сигурно се чудите що за чудо е това .
Аз ще се опитам да ви обясня на кратко що за игра е,
и ще ви препоръчам да се регистрирате за да видите с очите си този нов еСвят
в който страна като еБългария стои на доста по-различно място сред останалите по света и за разлика от реалния живот, не сме съвсем забравени от Бога .
1. Играта е от типа симулация на реалния свят, с икономика на страните, политика, войни, вестници, фирми и много, много активност.Играта е групова, но има и индивидуално израстване.
Има над 50 Държави от целия свят с население от почти 400 000 граждани.
Можете да станете горд жител на този нов свят и еБългария и да видите с очите си доста интересни скандали, воини, надпревари, коментари и какво ли още не между страните. Ще срещнете битки между съседни страни, които в реалния живот са първи приятели, но в играта далеч не се наричат с приятелски имена.
Това прави играта много интересна за следене и доста смешна понякога, а и наистина могат да се видят различни ситуации, по-различни от нашата действителност.
цитирай
5. zaw12929 - Те са башка християни, а този- не е ...
21.08.2011 20:22
Те са башка християни, а този- не е мюсюлманин. Той даже не е човек, не е син, не е норвежец. При родителите си не е ходил 15 години- нито те при него. Тпй е лишен от внимание , обич, баща му дипломат, липсвали са му първите 7 години и е израсъл, като звяр, между хората.
За всяко дете трябва да има истинска родителска грижа...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: evgenitodorov
Категория: Политика
Прочетен: 4612679
Постинги: 329
Коментари: 2374
Гласове: 2828
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031