Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2008 09:41 - ДА РАЗКРИЕМ И РАЗОБЛИЧИМ ПРЕДАТЕЛИТЕ
Автор: evgenitodorov Категория: Политика   
Прочетен: 4392 Коментари: 9 Гласове:
0

Последна промяна: 01.06.2008 12:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                    

Българският народ започва да се осъзнава. Той вече търси сметка на Турция за всички преживени беди в миналото. Сметката е приблизително изчислена в долари.

Но това не е всичко. Набира скорост движението за искане Турция да признае геноцида над българския народ. А признат геноцид също се плаща.

Изправена пред опасността да фалира от толкова плащания южната ни съседка очевидно предприема ответни мерки. Не подлежи на съмнение, че планът, известен като “Мита Батак”, е финансиран от турско-германски-юдейски фондове.

Целта беше прозрачна – да се омаловажат турските зверства през петвековното робство и така да се забрави миналото.

Ние обаче не искаме да го забравим, тъй като то е източник на родолюбие. Особено робството. Колко народа могат да се похвалят, че са били пет века под робство?

Ако не беше геноцидът и постоянното избиване на българи, сега ние щяхме да бъдем една от най-големите държави на Европа. На този момент правилно акцентира и Волен Сидеров.

За съжаление освен историчката Балева, на която трябваше отдавна да вземем българското гражданство, както правилно призова професор Божидар Димитров, се появяват и други кириякстефчовци, които плюят върху гробовете на своите деди.

Миналата събота зрител на народния трибун професор Вучков спомена някакво интервю на някаква си писателка Вера Мутафчиева, която призовавал по-малко да се вглеждаме в турското робство.

Обзет от справедлив гняв професор Вучков нарече самозваната писателка “туркофилка” и заклейми всички туркофили в България.

Очевидно трябва всички да се обединим, да потърсим туркофилите в нашите редици, да ги разобличим и да ги прогоним от България.

В тази връзка търся автора на публикувания по-долу текст. Някакъв национален предател ми ги изпрати по пощата – очевидно да ме дразни.

Моля за помощ – познавате ли тази гад? Да я презрем и осъдим подобаващо!

 

“На петвековното си робство българите имат да благодарят за много неща. Най-напред за това, че са останали българи. Турците са ги оставили на мира – след като са унищожили всички разлики помежду им – и са им дали достатъчно време и възможност да помислят за себе си, да се организират в едно цяло…Тогава чак самият народ почва да съзнава – и да създава нещо на основата на съзнанието си…

Да ни стоплят лъчите на българското национално съзнание е трябвало да робуваме петстотин години: т.е.робията под чужда нация да ни подари това, което свободният ни предишен живот не е могъл да даде. Разните “велики” наши царе като че ли са имали единствената задача своя народ и вместо да концентрират неговата енергия, безумно да я прахосват в безцелни юнашки “походи” – ту към Цариград, ту към някакво си Дурацо. Те са били наистина велики, но само като множествено число на последния град…Те не са предприели ни един поход към народа си. И народът, който е изтърпял вековните безумства на тия свои властелини, впоследствие жестоко им е отмъстил – не е запазил за тях ни трошица спомен. В песните на тоя народ живеят разни исторически животни, но ни един цар, описват се събития небивали, но ни едно, което официалната история величае. Сит на чужди безумства, встаденият народ най-после сам обезумява и дава помощ на душманите си – само да се избави от своите непрокопсаници…”

 

П.П.То бива, бива, ама чак толкова не бива. Ако наистина няма песни за Аспаруха, Крума и Симеона, сега е моментът да ги съчиним и да им издигнем още паметници. Ако трябва, във всеки град.

Да живее България на три морета!




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. fire - г-н Тодоров,
01.06.2008 12:00
не се ядосвайте.Оставете комплексарите да си пращат анонимни мейли.Те друго не могат и да направят.С обществения шумркойто се вдигна около мита Батак и тази-Балева,смятам че българското общество ясно показа,че мястото на туркофилите е в клоаката,откъдето и произлизат.
цитирай
2. анонимен - Г-н Тодоров,
01.06.2008 12:42
много ви чета и уважавам. Мисля, че споменатата писателка е проф. Вера Мутавчиева. Не мисля че го е казала в този контекст, по-скоро имаме достатъчно проблеми за решаване в съвремието. Не можеш да караш със 120 с поглед, забит в огледалото за обратно виждане, ако ме разбирате.
Всичко добро.
цитирай
3. анонимен - читател
01.06.2008 16:07
А бе тоя пич да не се будалка пак с нас? Тва нещо съм го чел някъде и то преди време. Да не излезе, че го е писал Волен в Демокрация?
цитирай
4. 100jan - Г-н Тодоров,
01.06.2008 16:53
пак иронията се оказа непосилна за вашите читатели :) Вижте коментарите преди моя :)

Слагайте някакви знаци там, че хората се лъжат иначе :) Както се излъгаха и по бръщолевенията на псевдопатриотите :)
цитирай
5. анонимен - от дядо Петко Славейков
02.06.2008 21:19
Тези глупости ги е писал моят Пенчо - Пенчо Славейков. Предлагам да го изхвърлите от учебниците - гиде предател ниедин. Какво разбира той от история - виж днешните момчета много повече знаят.
цитирай
6. tarbo - Трагедия, господин Тодоров! С и...
03.06.2008 10:05
Трагедия, господин Тодоров! С ирония и езопов език не става - даже не я усегиха. А пък текста на Пенчо Славейков го разпозна само писалия преди мен.
цитирай
7. jordanidis - "Каквото повикало, това се обадило."
04.06.2008 12:54
Чета и се чудя. Кой кого? Ако за да имаш нещо си убивал, дали имаш право да се сърдиш на някой, който за да ти го вземе, те е убивал? Как си представят някои България на три морета без бой? Да не би жителите на тези дето не са били в България, преди да се простре до три морета, да са поканили България да им стане властелин? - много ми е интересно да науча, защото до сега не съм чел никъде в историята за подобна покана.
А да щях да забравя... наскоро (преди седмица) по новините показаха едни уникати, дарени на националния музей от богат родолюбив българин, които били откупени от антиквариат в Германия за скромната шест цифрена сума в лева. Та тези уникати били на чипровска българка от 17 век - ако не ме лъже спомена в началото на тази статия се говори за някакво робство... абе не е ли добре да се върне това робство, че да може отново жените ни да се хвалят с подобни дрънкулки, а не да си броят стотинките и да се чудят как да купят памперси за децата ни?
цитирай
8. giorgiocbr - Да се смея ли, да плача ли?
04.06.2008 21:10
Тоз пък заради едни дрънкулки робство иска...

То бива, бива...
цитирай
9. анонимен - смеха е за предпочитане
05.06.2008 15:48
При все, че ситуацията е плачевна, за предпочитане е да се посмееш.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: evgenitodorov
Категория: Политика
Прочетен: 4653581
Постинги: 329
Коментари: 2374
Гласове: 2829
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930