Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2008 15:27 - МИНИСТЪРЪТ ПАДНА...
Автор: evgenitodorov Категория: Политика   
Прочетен: 2352 Коментари: 4 Гласове:
0



Току що Румен Петков подаде оставка.

Подаде я зорлен.

Никога България не е била по-смешна и по-жалка в очите на света, както тези дни.

В редиците на управляващите не се намери един достоен мъж, който да се обърне към народа и да каже истината в очите.

Президентът и министър-председателят се държаха с българите като с олигофрени.

Оттеглянето щеше да бъде достойно, ако беше станало още есента – когато Румен Петков е разбрал, че вече има документ, от който е ясно какво си говорят и какви ги вършат неговите подчинени. Не че той не е знаел за това – просто е трябвало да прецени, че истината е на път да излезе.

Тогава можеше да каже, че в оглавяването от него министерство има хора, които продават държавността. За което и той носи отговорност.

Не го направи. Смяташе, че след като държи парите на партията, държи и цялата власт.

Наблюдавахме една дълга агония. Лъжеха ни с оздравителни процеси, реформи и какви ли не глупости.

А може би бавенето дойде от желанието да се заметат първо следите. Да изчезнат документи, да могат олигарсите, с чиято помощ Румен Петков финансираше партията си, да се подготвят за евентуални непредвидими ходове.

Сега започва второ действие от комедията – ще ни залъгват, че с оттеглянето на Румен Петков всички проблеми са решени. А те сега започват.

Сега е моментът за “Чисти ръце” . Сега е моментът за обиски, арести и бързо прочистване на държавата.

Само че няма кой да го направи.

Просто в тази държава всички сме в лайната.

 



Тагове:   Министърът,


Гласувай:
0



1. alexanderkolev - Много точни думи! Поздрави!
13.04.2008 15:33
Много точни думи!
Поздрави!
цитирай
2. анонимен - зорлен
13.04.2008 16:58
"...българите като с олигофрени."
То е нормално за нас-българите.Нормално е да се държим с другите(българи),като с олигофрени.
Докато не ни подадат оставката гадните европейци и смотаняците от ББС.
цитирай
3. анонимен - kolevz
13.04.2008 20:32
Тодоров,не се предавай.
В лайната сме,няма кой,но сега е моментът!!
Сега е моментът,но няма кой?
Моментите винаги имат кой.
То затуй все я тикаме да опрем до момента.
тогава винаги има кой.
Трудното мина-доде момента на лайната,на няма кой.
цитирай
4. анонимен - - Кореняк
16.04.2008 00:57
Много е късно скъпи мои, много е късно!

Тази битка е спечелена вече от т.нар. "паралелна власт", от срасналата се с "Партията кърмилница" и държавата мафия. Вече шест години преса и електронни медии ни облъчват с образа и мъдрите слова на Б.Б. Жените са влюбени в него, простолюдието го боготвори, а комунистите и турците се правят, че не го забелязват, но най много от всички трепери мафията - да не би някой да се досети, че чрез Бойко, мафията наистина вече щв управлява пряко, а не чрез подкупни политици.

Чалгата победи! Долнопробната, първичната, действаща на най-ниските човешки инстинкти.

Това бъдеще е предначертано и е неизбежно.Това е "кармата" на български народ и е заложено дълбоко в тъмното подсъзнание на българина. Невъзможно е да се определи поради какви причини българинът вярва толкова лесно на дебели, опашати лъжи, съшити с бели конци и в същото време не вярва на очите си, не вижда делата на тези, които го управляват. На лъжеца вика "Осанна":, на добрия управник - "разпни го".

Комунистите, които имаха възможност да усъвършенстват до истинско изкуство теорията и практиката на лъжата, вече не си служат с нищо друго, освен с лъжа. И понеже добре познават психиката на българина, опъват ли опъват тънката струно до ухото му, а той се унася ли, унася и не вижда истината и за всичко е виновен Костов.

Не исках да споменавам името на най-оплютия политик в България, но ето пример как комуниститве спечелиха битката за миналото. Набеждавайки него и правителството му в корупция, приписвайки своите недостатъци на друг, направиха така, че в очита на простолюдието, най-успешното правителство от 65 години насам бе низвергнато. В същото време,за Жан Виденов,който докара цялата държава до просешка тояга и чрез създадените по негово време банки обра и последните пари на хората, след изпразването на държавния резерв от Луканов и "масовата приватизация", с която най-големите и хубави предприятия бяха приватизирани от бившите служители на държавна сигуурност.

От екрана на трите национални телевизии и още тридесетин кабеларки, мастити леви социолози, политолози, бивши ръководители и до ден днешен величаят като нещо добро държавна сигурност, като структура защитаваща националниоте интереси на България, а не като институция репресираща собствените си граждани в страната и чужбина. За сметка на това, репресираните, измъчваните и изнудвани от "доблестните" офицери на ДС "доносници" са нещо лошо и достойно за оплюване.

"Доблестни" офицери обучени, мунщровани и служещи на страна, която не е България.

Нещастен български народе, не виждаш ли от къде идват бедите ти? Не виждаш ли, погледни и разпознай своите водачи. Не вярвай на ушите си, взри се и виж кой какво е направил за страната си. Не вярвай на думите, че и тия са като ония - не не са! Само тия са такива - само тези, които в момента управляват, а също и този, който се каниш да избереш сега.

Отвори очите си и виж, защото живота си отива, а нищо не се променя. По-лошо става.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: evgenitodorov
Категория: Политика
Прочетен: 4612015
Постинги: 329
Коментари: 2374
Гласове: 2828
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031