Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2008 18:48 - ДА ПОДКРЕПИМ ОБАМА!
Автор: evgenitodorov Категория: Политика   
Прочетен: 2455 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 22.01.2008 18:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

След като по повод призива ми “ДА СПРЕМ ОБАМА” бях наречен на различни места “расист нещастен”, “автор на пълни глупости”, “графоман”, “интелектуално импотентен”, “гнил ум”, “турско мекере”, “комсомолец дърт”, “некадърен пич”и т.н., реших да си взема поука и да променя позицията си.

Аз всъщност никога не съм имал нищо против негрите – извинете, афроамериканците. Нямам нищо и против евреите.

Аз даже нямам собствена позиция и собствена мисъл.

И – признавам,  наистина съм интелектуално импотентен. Но в графоманските си стремежи да си видя изписано някъде името просто откраднах някои чужди идеи.

Много ми харесва как обясняват причините за световните неволи такива любими телевизионни водещи като Сираков и Ифандиев. Как умело разкриват паяжината на еврейските заговори и скритите роднински връзки между хазарите. И ни става ясно, че сме жертва на един световен заговор. Още много ценни неща научих от телевизиите и вестниците.

Защо някои хора да могат да говорят  и да пишат каквото си искат, а аз да не мога?

Хайде, да кажем, че водещите бъркат. Но не може да бъркат зрителите,които звънят по телефоните. Всъщност повечето неща, които съм написал, съм чул от от хора от народа. А нали народният глас е глас божи?

Каквото чувах – записвах на листчета. После наредих листчетата и – ето какво се получи.

Нищо ново не казах, а то какъв шум се вдигна.

Че даже и интелекуалният лидер на българския народ Юлиян Вучков учи, че ромите трябва да си знаят мястото. А турците – тъй като са много трудолюбиви, е най-добре да се трудят от тъмно до тъмно, а не да управляват.

А това, че сме еднонационална държава – някой да е казал някъде нещо по-различно? От което следва, че във властта могат да бъдат само потомци на Аспаруха с арийски черти.

Не вярвам читателите да мислят по-различно, но във всеки случаи ме усетиха, че съм един жалък имитатор.

Затова  се реших на пълна интелектуална промяна.

Моля ви, дайте ми един последен шанс. Искам да се променя.

След първите справедливи критики веднага изгорих всички книги на тема “световен заговор”, спрях да гледам “Скат” и даже посетих един семинар на тема “Етническа толерантност и мултикултурно сътрудничество” – беше в София, в зала “Мати” на НДК. Имаше много интелигентни лектори, а в залата освен мен имаше само две циганета – извинете: ромчета. Беше топло и имаше кафе пауза и дребни сладки.

След всичко чуто вече не ми пука кой ще ни управлява утре.

Ако ще да дойде самият Обама. Той поне няма нищо общо с ДПС.

Да вземем да го подкрепим!

Аз специално искам лично да му се извиня: Сори, човече! Уелкъм.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. spasunger - Да не ти пука (нали може на "...
22.01.2008 21:30
Да не ти пука (нали може на "ти"? тука всички сме някак по-близки) от това с какви епитети те окичват другите. В момента в който почнеш да се водиш по акъла им, ставаш НАИСТИНА интелектуално импотентен.

Иначе добър сарказъм.
цитирай
2. satory - Яко
23.01.2008 14:41
Определено ми хареса написаното. Но искам само да вметна, без да критикувам, Барак Обама не е афроамериканец. Майка му е бяла, а баща му е африканец. Колкото до това дали демократ или отново републиканец на кормилото на САЩ, определено искам следващия президент на САЩ да е републиканец. Мозъчните тръстове и хората които създават политическите тенденции в лагера на Демократическата партия са си втълпили, че тяхно призвание е да оправят Балканите. Не благодаря казвам аз. Въпреки, че съм твърд опонент на някои от идеите на републиканците мисля, че те са с по-голям потенциал да променят света към по-добро. Колкото до мнението на spasunqer - много е прав човека. Казал е нещата точно на място. Поздрави.
цитирай
3. анонимен - Бай Евгени
23.01.2008 21:19
Не се ядосвай-със лумпени не можеш да се бориш и мнението им не можеш да го промениш.Убедил съм се че да спориш със човек със блясък в очите е все едно да спориш с пиян.Те и еднакво изглеждат...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: evgenitodorov
Категория: Политика
Прочетен: 4614015
Постинги: 329
Коментари: 2374
Гласове: 2828
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031