Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2007 12:37 - ЗА СПАСЕНИЕТО НА НАЦИЯТА [13.04.2007]
Автор: evgenitodorov Категория: Политика   
Прочетен: 825 Коментари: 0 Гласове:
0




Боят настана. Ученици и ученички се хвърлиха в кървави битки. Сред невинните жертви има и учители. Започна трескаво да се търси изход.  Най-после се намери – в религиозното образование. То се обяви за панацея – благодарение на него не само ще спре детското насилие, но ще се възроди и българската държавност.

Сега въпросът е обаче какво да се учи – вероучение, религиозознание или нещо друго. В единия вариант трябва да се учи някаква мешавица от религии – за да не остане никой обиден. Другият вариант е православните християнчета да учат по един учебник, католичетата по друг, мюсюлманчетата – по трети, еврейчетата – по четвърти и т.н.

И в двата варианта лесно се прозира заговор срещу българската държавност. Вероятно тук са замесени американското еврейство, Мосад и турските тайни служби/с помощта на ДПС/. Защото всички знаем, че у нас има една официална религия – ПРАВОСЛАВИЕТО. И е нормално в училищата да се учи само официалната религия. В реда на мисли, които напоследък заливат медиите, ние имаме още няколко предложения, които предлагаме на обсъждане:

  1. Изучаването на православие в училищата да не се изчерпва само с няколко часа седмично, всеки учебен час да започва с кратка молитва.
  2. Във всички училища да се построят параклиси. Също в държавните учреждения и във всички частни фирми с персонал над 30 души.
  3. В края на учебната година да се извършва публично покръстване на иноверчетата, които в резултат на интензивното православно обучение няма как да не минат в правата вяра.
  4. Да се уволнят всички учители –атеисти, тъй като развращават подрастващите.
  5. Идеята всички закони да се съгласуват със Светия синод да се доразвие – тя вече изглежда твърде слабичка. Спокойно законодателната власт изцяло може да се предаде на Светия синод начело с дядо Максим. Така ще икономисаме милиони, тъй като няма да имаме нужда от Народно събрание.
  6. Войската да сложи кръстове на кепетата и фуражките. В поделенията също да се изградят параклиси. Да продължи изучаването на официалната религия, за да има приемственост.
  7. Тъй като подрастващите се бият и на стадионите, да се вземат и там съответните мерки. Играта също може да започва с всеобща молитва. Желателно е отборите да си сменят имената с по-подходящи. Например ЦСКА може да стане “Свети Георги”, а “Левски” –“Дякон Игнатий”.
  8. ........

Надяваме се да допълните списъка с предложения.

Да живее православна България! И бог да ни е на помощ.



Тагове:   нацията,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evgenitodorov
Категория: Политика
Прочетен: 4655884
Постинги: 329
Коментари: 2374
Гласове: 2829
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930