Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2007 12:39 - НЕ ВЯРВАЙТЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ И ЕВРОПЕЙЦИТЕ [18.04.2007]
Автор: evgenitodorov Категория: Политика   
Прочетен: 1107 Коментари: 1 Гласове:
0



Америка и Европа нещо много са се загрижили за нашите медицински сестри.

Сигурно им престоят избори и така се борят за гласовете на българите – емигранти. Иначе не можем да си го обясним.

Най-напред дойде Бианка Джагър. Не си гледа старостта и бръчките – какти би казала Албена Вулева, ами тръгнала и тя да се прави на интересна.

Бианка Джагър е ВИП персона, не знам дали е участвала в някой техен ВИП БРАДЪР, не едва ли може да се мери с нашите ВИП-ове. Те не се правят на интересни и си тежат на мястото. Представяте ли си Венета Райкова да тръгне да спасява примерно английски заложници в Ирак? Или Китаеца – ако спечели стоте хиляди, да тръгне да ги раздава на  гладуващите в Зимбабве?

Разни ръководители на европейския парламент пък тръгнали да се срещат с роднините на сестрите. То бива бива лицемерие, ама чак пък толкоз? Представяте ли си ръководството на нашия парламент да тръгне да се среща с роднините на закланите в Дорфур? Дреме ни, че някакви си чернилки са се клали в Африка.

Първо ни затвориха реакторите, за да ни оставят на тъмно, а сега ни съчувстват. То е ясно защо – защото съчувствието не струва пари. Ни ти щем съчувствието – би казал бай Ганьо, ти пари ми дай. Защото ако имахме повече пари, можехме по два концерта на ден да правим в защита на медиците. И по две лентички да окачим.

Като капак на всичко президентът Буш почна да се пазари с Кадафито. Америка щяла да установи дипломатически отношения с Либия само ако освободат нашите.

То като че ли Кадафито е умрял за Америка. Той няма да направи нашата грешка – да се прегърне с американците и после като нас да се чуди как да се отърве от тях. За да запази арабската си  идентичност.

Освен това ако Буш прави нещо за нас, то всъщност не е за нас, а е против арабите и в полза на евреите. Защото американската политика – всеки българин вече знае, е всъщност еврейска политика. И Соломон Паси също е вътре в играта. Питайте Митко от “Атака” – той ще ви обясни всичко.

Ако някой наистина ни помага, това е отново е дядо Иван. Още не знаем точно как, защото Путин знае как да пази държавната тайна.

Така че, братя българи, не вярвайте нито на американо-евреите, нито на европейците. Бойте  се от тях даже когато правят жестове – както казва поетът. И пазете свято българщината и своята национална идентичност. Пък ако трябва да жертваме сестрите.




Гласувай:
0



1. анонимен - Поздравления
03.07.2007 19:02
Към написаното няма какво да добавя, то е чудесно! Поздравления!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: evgenitodorov
Категория: Политика
Прочетен: 4659687
Постинги: 329
Коментари: 2374
Гласове: 2829
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930