Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2007 11:31 - ЗА БЪЛГАРО-ЦИГАНСКАТА ХРАНИТЕЛНА ВЕРИГА [05.01.2007]
Автор: evgenitodorov Категория: Политика   
Прочетен: 836 Коментари: 0 Гласове:
0



В последния за миналата година коментар “Сценарий за непринудено народно веселие” споменах името на Велко Верин – починали през миналата година писател-емигрант Димитър Инкьов, който дълги години пишеше и четеше по радио “Свободна Европа” сатири, посветени на българския “милиционеро-социализъм”. И един от участниците в дебата след това спомена, че не го интересувало кой е  “Велко не знам си кой”.

Това ме предизвиква да напиша няколко думи за този човек, когото лично почти не познавам. Но никога няма да забравя едно негово телевизионно участие по Пловдивската обществена телевизия. Имаше открити телефони и зрители, за които “Свободна Европа” винаги ще си остане  вражеска радиостанция, го атакуваха. На нападките той отговори като достоен българин и истински европеец.

Една от темите в разговора беше “как ще влезем в Европа с нашите мургави събратя?” И в отговор на този въпрос се разказа следната история:

Група от споменатите мургави събратя заминала за Холандия. А там – знаем, хората си оставят велосипедите, където падне. Прибрали нашите няколко колелета и тръгнали да ги продават. В Холандия обаче се оказало, че е лесно да се краде, но трудно да се продаде откраднатото. Никой не давал и едно евро за крадено колело.

Тогава нашите заминали за Германия. Там отмъкнали някоя и друга релса, но отново ядец – в онези пунктове за вторични суровини никой е изкупувал крадено. И хората се върнали в България. Защото само сред българите  вървял техният бизнес.

Та кой българин смята за престъпление да се купи нещо “изгодно” от циганин? Всъщност при криминалния цигански бизнес или на входа, или на изхода задължително има техни бледолики събратя – купувачи, прекупвачи, възложители и т.н.

Кой изкупува крадения метал – включително исторически паметници? Чисти българи.

Кои са хората, които зареждат пловдивското гето Столипиново с наркотици, кои контролират бизнеса и кои прибират след това парите – чисти етнически българи.

В биологията  това се нарича “хранителна верига”. И така се създават необходимите условия за продължаване на вида.

В рамките на тази хранителна верига започва и взаимно проникване на клетки от  едното звено в другото. Обменя се информация и се създават общи нагласи и навици.

Циганите не си плащат тока. Българите не си плащат парното.

Циганите надуват уредбите по сватби и тормозят съседите си, българите гърмят с пиратки и правят същото.

Българите правят митинги срещу циганизацията.

В най-скоро време циганите ще вдигнат митинги срещу българизацията.

А по-добре би било да се прегърнем като братя

Защото по-близки хора в тази лоша Европа няма да се намерят.



Тагове:   верига,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evgenitodorov
Категория: Политика
Прочетен: 4665984
Постинги: 329
Коментари: 2374
Гласове: 2829
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930