Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2015 20:13 - Едуард Сноудън с нова теория за смъртта на Борис Немцов
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1644 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Едуард Сноудън с нова теория за смъртта на Борис Немцов Kristina Mileva+ 3 март 2015
Едуард Сноудън с нова теория за смъртта на Борис Немцов

Едуард Сноудън лансира собствена теория за смъртта на Борис Немцов. Покрай спекулациите свързани с убийството на руския лидер на опозицията, Сноудън публикува нова теория, която противоречи на всички, което е известно като информация в момента.

Бившият американски шпиони заяви, че убийството на либералния опозиционер Борис Немцов е опит да се направи „Майдан“ в Русия. Това той обявява в един от профилите си в социалните мрежи. Новината обиколи балканските медии и се превърна в част от теориите около смъртта на Борис Немцов.

image

Едуард Сноудън с нова теория за смъртта на Борис Немцов

„Започнаха да отстраняват тези, които хранеха дълги години. Не се нуждаят от тези, които не могат да изпълнят своите планове, а знаят тайните им. Държавният департамент няма да спре с Немцов, ще продължа“, пише Едуард Сноудън. Според него доказателство за намесата на САЩ е фактът, че буквално няколко минути след убийството на Немцов, Вашингтон реагираха на престъплението.

Доколко хипотезата на Едуард Сноудън е вярна, или това е пореден опит за хвърляне на прах в очите, можем само да предполагаме. Факт е обаче, че шпионинът разбуни духовете и подхрани отново теориите за световна конспирация оглавена от САЩ.

В същото време адвокатът на Сноудън излезе с официално съобщение, че той е готов да се върне в Америка, за да бъде съден. Но иска обективно разследване и справедлива присъда, която да не бъде повлияна от властите във Вашингтон.

Решението на Едуард Сноудън да се върне в САЩ е доста изненадващо, тъй като той напусна страната под страх от смъртно наказание. Както изглежда убежището, което получи в Русия, не успя да го накара да се почувства достатъчно сигурен, щом иска да се върне обратно в родината си. От друга страна ситуацията в Москва се изостря, за което свидетелстват и последните събития. А и теориите, които се ширят в интернет, че бившия шпионин в момента е играчка, в ръцете на държавната машина за манипулиране на общественото мнение могат да се окажат не толкова абсурдни.





Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19701260
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031