Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2010 19:53 - Рапорт от старшина Нанев срещу Дянков
Автор: evgenitodorov Категория: Политика   
Прочетен: 3525 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 17.03.2010 19:54


                                                          До МИНИСТЪРА НА ОТБРАНАТА                              Р А П О Р Т                       ОТ СТАРШИНА ВУТЕ НАНЕВ,                      завеждащ вещеви склад в Н –ското поделение     Господин Министър, Рапортува старшина Нанев от Енското поделение. Дал съм целия си живот на Българската народна армия. Започнах като прост сержант и от 20 години съм старшина. Благодарение на такива като мен българския народ заспиваше и заспива спокойно и без да го е страх от империалистите и ислямистите. Служих вярно на Варшавския договор, сега служа на НАТО. Упълномощен съм от колегите от офицерския и сержантския състав на поделението да рапортувам срещу пъкления план да бъдат орязани социалните ни придобивки. Имам още малко до пенсия, вече съм направил сметка какво да направя с 20-те си заплати които чакам да получа накрая а сега искат да ги направят на мизерни 6. Аз вече взех апартамент обаче сержант Гогов който готвя за заместник във вещевия склад, още не е взел. И сега сержант Гогов също иска да протестира: За какъв к..., с извинение, влязох в армията като няма да получа апартамент? – пита той и аз не знам какво да му отговоря. Разправят че може да ни орежат и заплатите и разни други работи които обиждат българския офицер и старшина. Не стигали парите на държавата – ами да вземат от частниците които напълниха гушите. Не стига че съкратиха армията и даже унищожиха нашите любими съветски ракети СС 23, не стига че искат да останем без корвети  ами сега искат и нас да унищожат. Как ще спи спокойно българския народ – питам аз. Нали виждаме какви армии имат в Турция и Гърция много добре знам и за плана „Баязид 2”   и за плана „Василий Българоубиец” и разни други Натовски планове – нищо че и ние сме вече в НАТО. Не вярвам Бойко Борисов да има нещо общо с тези планове. Все пак и той е носил пагон. Виновни са тези които го съветват и на първо място онзи Дянков. Никога не съм харесвал очилатковците и разните там интелигенти. Като бях ротен най-много гоних вишистите и очилатите. От името на инициативния комитет ви молим да обясните на Бойко Борисов как стоят нещата и настоявайте този Дянков да си го върнат в Америка. С армейски Поздрав Старшина Нанев  


Тагове:   рапорт,   Нанев,   старшина,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. vmir - Типично!
20.03.2010 14:24
цитирай
2. анонимен - Старшинка Вуте, Какво да ти хорт...
24.03.2010 23:04
Старшинка Вуте,
Какво да ти хортувам? Когато една "независима" държава, подобна на България, безпрекословно унищожи под давлението на "нашите" добри приятели-Европейците и на първо място-ВЕЛИКИТЕ т.н. "АМЕРИКАНЦИ,"и "добри" наши "приятелчета" благодарение на такива като Желю Желев- Веселиновския "шаман", и еврейчето Соломон ПАСИ и плеяда други "национални ВЕЛИЧИЯ":
1-во- АРМИЯТА СИ!
2-ро-ОБРАЗОВАНИЕТО СИ!
3-то-ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО СИ!
4-то-ЗЕМЯТА СИ! /ЗАМЕНКИТЕ НА ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА-ПРЕДИМНО НА ТУРЦИ!/
5-то-ДА СЕ ЛИШИШ ОТ ВСИЧКИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ И ДА ГИ ПОДАРИШ НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ НА БЕЗЦЕНИЦА.
6-то-ДА ПРОДЪЛЖИШ ДА ПРОДАВАШ СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА И СЕГА В МОМЕНТА, НЕЗАВИСИМО КОЙ Е НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА В КОЯТО ЖИВЕЕШ!
Какво да ти кажа ВУТЕ! Дупе да ни е яко! АКО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СИ МЪЛЧИМ, ХАК НИ Е! НИТО ГЪРЦИ, НИТО ТУРЦИ, РУМЪНЦИ ИЛИ СЪРБИ И МАКЕДОНЦИ НЯМА ДА НИ СПАСЯТ ОТ НАШИТЕ СОБСТВЕНИ БЕЗРОДНИЦИ И МАФИОТИ, КОИТО НЕ ПРИЗНАВАТ "ДОМ, РОДИНА И НАРОД"!
НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ КАТО НАРОД И ДЪРЖАВА, ДОКАТО НИ "ОПРАВЯТ" МАФИОТИ И РАЗНИ ПАРТИЙКИ! НАЛИ ВУТЕ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: evgenitodorov
Категория: Политика
Прочетен: 4654223
Постинги: 329
Коментари: 2374
Гласове: 2829
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930