Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2007 12:44 - ЕВРОВИЗИЯ КАТО ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА [18.06.2007]
Автор: evgenitodorov Категория: Политика   
Прочетен: 1295 Коментари: 0 Гласове:
0



Тазгодишната Евровизия отмина, но тътенът от нея продължава да ехти.

Възможно е тя да влезе в учебниците по история, тъй като поуките от нея са исторически.

Най-после получихме доказателство, че съществува световен заговор срещу българите.

Ако на световното първенство по футбол бяхме най-добри, но останахме четвърти, сега пак сме най-добри, но сме пети.

Най-напред е крайно време да поставим  в Европарламента въпроса кои са европейските държави и кои не са. За какво се борихме толкова години, защо пожертвахме атомните си реактори, защо се правихме на идиоти, след като трябва да делим сцената с разни азиатци? И бивши съветски граждани, дето са на сто години от Европа.?

Хубаво е, че благодарение на Евровизията разбрахме кои са наши хора и кои са ни врагове.

Победата на Сърбия си беше направо обидна.

Нека да си припомним какво ги направихме през 1885 година, как ги спукахме от бой, а сега те се правят на много велики. Впрочем на сърбите не им е за пръв път да подлъгват европейците. Да си припомним как техният Иво Андрич взе Нобелова награда, а наш писател все още не е. Въпреки че нашите писатели са не по-малко талантливи от Елица и Стунджи.

Нищо не получихме от турците. А там има хиляди, дето се правят на български граждани и искат да гласуват. Ние им възпряхме тарикатлъците като въведохме уседналостта, но не се сетихме, че можехме да използваме техния мерак за гласуване и организираността им. Следващите избори можем да ги насрочим в един ден с Евровизията. Който от Турция иска да гласува в български избори, едновременно трябва да подаде глас и за следващите български изпълнители.

От турците можеше да се очаква нещо такова, защото за турските служби е ясно, че една победа на нашия дует щеше да се отрази благотворно на българското самочувствие и да укрепи националната ни идентичност, което е в противоречие с новия план “Баязид 1876” за ново поробване на отечеството ни.

От турците го очаквахме, но от евреите – не. Нищо не дойде от Израел. А да си припомним как ги спасихме от лагерите – припомнят го и читатели на вестници тези дни.  Ако отново се случи нещо като едно време – никакво спасение. На вагоните – и натам, където им е мястото. Никакви комитети за спасение, ще съберем една тричленка от патриоти и тв водещи като Сидеров, Ифандиев и Сираков и да им разкажат играта.

Малко неочаквано дойде подкрепата от Гърция. Те може би искат да изкупят вината  на Василий Българоубиец, но нека да не приспиваме бдителността си. Защото открай време се знае, че трябва да се боим от гърците, даже когато правят подаръци.

Нека случилото се да ни е за поука. И да се готвим за следващата Евровизия.

Готвейки се,  е добре за всеки случай да върнем задължителната военна служба и ракетите СС 23.



Тагове:   война,   Евровизия,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evgenitodorov
Категория: Политика
Прочетен: 4598719
Постинги: 329
Коментари: 2374
Гласове: 2828
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031