Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2007 12:49 - ДА ЖИВЕЯТ ВИЗИТЕ! [18.06.2007]
Автор: evgenitodorov Категория: Политика   
Прочетен: 1663 Коментари: 1 Гласове:
0



На болния за българите въпрос кога ще ни пускат в Америка без виза Буш отговори като Тодор Живков на въпроса кога ще дойде комунизмът.

Познавам хора, които цял живот са работили като доброволни американски агенти в България, славейки и в най-трудните времена американския начин на живот, но за пет минути /по време на т.н.интервю в посолството/ са намразвали завинаги своята мечта.

И в отговор на народните вълнения съвсем закономерно от “Атака” започнаха да питат Буш  кога ще паднат визите. Въпросът се задаваше главно по ТВ “Скат”. Би трябвало да се предположи, че Буш е гледал тази телевизия и е чул въпроса. Още повече, че точно в неделя вечерта се излъчваше  предаването на проф.Вучков с милион и половина зрители /както твърди професорът/ и този факт едва ли е убегнал на американските служби, които информират своя президент за всички важни неща.

Само че да се попитаме - дали е полезно за България падането на визите?

Не е тайна, че в САЩ плащат по-добре, отколкото в България. То къде ли не плащат по-добре, но в Америка има и работа, а и храната е по-евтина от храната в Европа.

Казват, че в Америка успяват образованите и работливите.

Така че какво ни чака, ако паднат визите – ще избягат първо образованите и работливите.

А при нас ще останат простите и мързеливите.

Но това не е всичко.

Ще ни напуснат преди всички етническите българи.

Ромите защо ще ни напускат – те и без това, както си знаем,  си живеят добре в България. По-добре от българите – без да работят.

Турците – ако бягат, ще избягат в Турция. То от тях който избяга, избяга, така че тези, които останаха, ще си живеят тук.

И не само ще живеят, но и ще гласуват.

Познайте за кого ще гласуват – за ДПС, разбира се.

А българите в Америка, като уседнат и вече няма да гласуват.

Така че какво ще стане, ако паднат визите?

На следващите избори ДПС със сигурност ще бъде първа политическа сила.

Това ще накара още българи да тръгнат отвъд океана.

Цели райони ще се обезбългарят и тогава какво следва – пак да си спомним за професор Вучков, следва искане за автономия. С подкрепата на американците. Както в Косово.

От всичко това следва, че искането да падне визовият режим, обслужва само интересите на ДПС. Което ни кара отново да повдигнем въпроса дали няма някакъв ош-беш между противоконституционната партия и “Атака”.

По този въпрос има толкова много специалисти, така че очаквам мненията им.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Очакваш мнения на специалисти, но ...
04.07.2007 12:21
Очакваш мнения на специалисти, но ще получиш мнение на неспециалист. В този пост се опитваш да заиграеш на националната струна. Доколкото вече имам представа от теб, това е най-лицемерното ти писание, на което едва ли някой ще повярва.
А за визите какво да кажа. Все ми е едно дали ще има или няма да има визи за българи. Това изобщо не е важно. Който иска да ходи там, ще го направи със или без виза. Но друго нещо вече е важно. Каква е визовата политика на България спрямо американските граждани. Според мен никаква. И е въпрос от изключително значение да се въведе драконовски режим за всички калтаци с американски паспорти, идващи в България. С вземане на пръстови отпечатъци и всевъзможни унижения при издаването на разрешения за посещение в страната.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: evgenitodorov
Категория: Политика
Прочетен: 4598765
Постинги: 329
Коментари: 2374
Гласове: 2828
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031